Ett norrlandsföretag mitt i Sverige!

 

LHS Maskiner AB grundades 1990. Verksamhetens huvudinriktning är försäljning av proffessionella entreprenad-, park- lantbruk och grönytemaskiner. De produkter vi marknadsför är de ledande i branschen vilket gör oss till en komplett leverantör av maskiner från anläggningsstadiet till skötsel av färdiga ytor.

 

Några av de märken vi saluför är: Bland annat: JCB, Case IH, Ransomes, Jacobsen, Walker, Smithco, Cushman och E-Z-GO. Vi säljer även tillbehör till dessa maskiner och reservdelshanteringen sköts från eget lager. De kundgrupper vi huvudsakligen bearbetar är golfbanor, kommuner, kyrkogårdar, bostadsbolag, samt entreprenörer.

Försäljningslokalen och den egna serviceverkstaden är ändamålsenlig och ligger i Birsta Industriområde, strax utanför Sundsvall. 2015 startar äve LHS Maskiner mer nya lokaler i Stockholm. Förutom de egna serviceverkstäderna har vi avtal med ett antal verkstäder inom distriktet. Vår placering medger perfekta demonstrationsmöjligheter när så önskas.

 

Regelbundet kör vi också demonstrationsturer - dels med egen lastbil och dels med våra leverantörer.


Välkommen att kontakta
Tel: 060-577220 eller 08-50639900

info@lhsmaskiner.se

LHS Maskiner AB


Ett norrlandsföretag mitt i Sverige!

LHS Maskiner AB grundades 1990 av Lars Huss och Lars Stenberg. Verksamhetens huvudinriktning är försäljning av proffessionella entreprenad-, park- och grönytemaskiner.

De produkter vi marknadsför är de ledande i branschen vilket gör oss till en komplett leverantör av maskiner från anläggningsstadiet till skötsel av färdiga ytor.

Öppettider


Mån-Tor 08-17
Fredag 08-16

Reservdelar

Mån-Fre 07-16

Verkstad

Mån-Tor 07-16

Sundsvall


Besöksadress
Arbetsledarvägen 2
857 53 Sundsvall

Visa på karta

Telefon 060 - 57 72 20
E-post info@lhsmaskiner.se

Se direktkontakter

Stockholm


Besöksadress
Östra Bangatan 2
195 60 Arlandastad

Visa på karta

Telefon 08-506 399 00
E-post info@lhsmaskiner.se

Se direktkontakter